Blogg

Astrologi vecka 3

Golden zodiac astrological clock, sunlight and shadow

Astrologi vecka 3

God kväll fina du! En ny vecka väntar på oss och veckan som kommer är en spännande vecka. Energierna denna vecka är rörliga, det är mycket som pågår bland våra planeter och detta kommer också påverka oss på ett eller annat sätt. Denna vecka kan vi förvänta oss att det blir turbulent och att det blir en del oväntade nyheter som väntar. Tänk på att fokusera på det positiva och låta ljuset driva dig även när det oväntade kommer. Vi kommer också ha en energi under veckan som kan få oss att se ner på oss själva, får du den känslan så är det viktigt att du inte låter den styra dig i något avseende. Se dig själv i spegeln och kom ihåg hur fantastisk du är.

Under tisdagen går vår sol vidare in i Vattumannens tecken! Grattis till er! Denna energi gör att Vattumannens tecken blir extra starkt då vi redan under december fick en förstärkning utav dessa energier. Vi kommer känna att vi får extra påfyllning av syre och resan att utveckla vår andlighet kan vara extra stark under den kommande månaden. Härligt!!

När vi kikar vidare på våra känslor och vår drivkraft under veckan så kan vi förvänta oss att drivkraften är starkast under början på veckan för att sedan trappas av inför helgen. Under helgen går vi sedan in i en värdigt social energi och vi vill umgås med andra. Känslan av gemenskap och samhörighet kan vara stark under helgen och vi söker oss till sociala aktiviter och sociala miljöer. I slutet på helgen så får vi en hel del känslor att hantera, våra känslor kommer upp till ytan och det är perfekt tillfälle att få ner allt man känner i skrift eller att berätta för någon. Kom ihåg att inte låta dina känslor styra hela dig och din dag utan när de gör sig påminda så se det som ett fantastiskt tillfälle att ventilera och släppa!

Jag önskar dig en underbar vecka!

 

 

Dela med vänner

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på google
Dela på pinterest
Dela på email
Dela på whatsapp

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?