Blogg

Astrologi vecka 2

Golden zodiac astrological clock, sunlight and shadow

Astrologi vecka 2

Hej fina du! Hoppas att du har det bra i vintermörkret. Själv är jag en person som nästintill går i ide under vinter månaderna. Jag älskar vintern men är mindre aktiv än på somrarna och hösten. Jag föredrar kvalitetstid med familjen, varm kopp te med något familjespel och att pyssla hemma och dona hemma. Det är välbehövligt emellanåt och som stenbock som jag är så är det välbehövligt med en sådan time out emellanåt.

Veckans energier startar med just stenbockens energier. Trygghet, organisation och logik är viktiga. Det är även i detta tecken vi får en underbar nymåne under onsdagen. Detta är årets första nymåne och den är extra stark och gynnsam. Det är dags att sätta upp mål som rör din trygghet, dina långsiktiga mål och din ambition. Ägna dig en stund under onsdagen att meditera över det du önskar in i ditt liv den kommande tiden. Extra gynnsamma energier, själv har jag skrivit upp målen allt eftersom under en längre tid. Och under onsdagen är det dags att meditera, be de högre energierna om hjälp att komma dit du behöver komma. Det är en underbar tillskott av ny energi som kommer från nymånen och som kommer hjälpa och ge oss energi framåt.

Under onsdagseftermiddagen går sedan månen vidare in i Vattumannens tecken. Dessa energier kommer ge oss tid och möjlighet att reflektera, gå in i oss själva och få möjlighet att vara i vår egna bubbla. Vi kommer föredra våra tankar framför andras även om behovet av socialt umgänge och empati kommer vara stort.

Vi avslutar sedan helgen med fiskarnas energi. Härligt! Låt fantasin skena iväg en aning. Här kommer du leva lite i en bubbla och må väldigt bra av det. Kreativa projekt för helgen kan ligga på topp, musik, dans, målning är intressen som kommer locka så ta vara på de lättsamma energierna och låt helgen hjälpa dig att utveckla din kreativa energi.

Ps. Glöm inte hur värdefull och fantastisk du är och att du alltid gör så gott du kan!

All ljus och kärlek / Dijana Medium

Dela med vänner

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på google
Dela på pinterest
Dela på email
Dela på whatsapp

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?