Blogg

Astrologi vecka 1

Golden zodiac astrological clock, sunlight and shadow

Astrologi vecka 1

Hej fina du! Hoppas att du har en underbar söndag. Själv börjar jag smått förbereda mig för att gå tillbaka till vardagen och få lite rutiner. Även om det har varit underbart att vara lite långledig så längtar jag tillbaka till vardagen.

Energimässigt så är denna vecka vi går in i en väldigt fin vecka. Det är mycket nyskapade och målsättning som ligger i luften och dessa energier kommer få oss att ta tag i framförallt vår ekonomiska del och planera så att det känns tryggt och säkert.

Under morgondagen har vi en del från jungfruns energier och denna energi kan bringa en del stress. Vi vill så mycket och vi kommer känna att vi har höga krav på oss själva. Kom ihåg att andas och ta ett steg i taget.

Under tisdagen får vi influenser från vågens energier och dessa energier kommer få oss att se över balansen i vårt liv. Vad är bra? Vart finns det obalanser och hur arbetar jag bort dem? Dessa frågor blir relevanta, men här får vi också en social energi vilket får oss att vilja söka kontakt med andra människor.

Torsdagen bjuder sedan på skorpionens energier. Passion, drivkraft är ord som är i centrum. Under denna dag går också vår krigarplanet Mars vidare in i Oxens tecken. Detta medför en stor koncentration och vilja att utföra saker korrekt. Men denna energi tillför också en hel del passion till relationer där det varit lite kyligt. Se dock upp så att du inte fastnar i en materiell begär under denna tid då det finns en risk för det då dessa energier är i luften. Vi vill för mycket.

Under fredagen sedan så har vi två planethändelser. Den ena är att Venus går vidare in i Stenbocken och den andra är att Merkurius går vidare in i Vattumannens tecken. Detta kommer ge oss energier utav att vilja vara ärliga, vår kommunikation kommer vara stark under denna tid. Behovet utav att uttrycka dina åsikter och tankar kommer vara starkt och du kommer inte bry dig så mycket om hur du gör det. Se till så att du tänker till en extra gång hur du framför dina tankar.

Lördagen bjuder på skyttens energier. Under denna tid så kan du känna en rastlöshet. Du har en inre driv för utveckling, nya resor och vill se och lära mer. Helgen kan bjuda på en hel del överraskningar så var öppen för möjligheterna som kommer i din väg.

Jag önskar dig en underbar vecka!

I min webbutik så finner du en hel del kurser till rabatterad pris. Varmt välkomna ❤️

Dela med vänner

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på google
Dela på pinterest
Dela på email
Dela på whatsapp

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?