Blogg

Energier 2021

Golden zodiac astrological clock, sunlight and shadow

Energier 2021

Ett helt år har gått! Som jag skrev i mitt första inlägg för 2020 , så blev det ett år som kommer gå till historien. Det har varit ett utmanande år på många sätt och vis, och visst har vi behövt ifrågasätta? Vi har behövt tänka till på ett helt annat sätt än vi gjort tidigare. Saker som tidigare varit självklara har inte varit det i år. Jag brukar alltid säga att allt som sker, det sker utav en mening.

Jag brukar se mitt jordeliv här på jorden som en liten stjärna bland tusentals galaxer. En del av en oändlighet. Jag är här av en mening och allt som sker har en mening. Det är inte alltid jag haft det tankesättet utan det är något som blivit mer självklart desto mer jag utvecklats inom min andlighet och inom min tro. Jag försöker göra det bästa jag kan medan jag är här, försöker fokusera på det positiva även om det emellanåt är svårt. Men detta år har gett mig ännu fler lärdomar och fått mig att ifrågasätta det som tidigare varit självklart och det har varit utvecklande i sig och fått mig att växa ännu mer. 

Så vad väntar under 2021? Kikar man energimässigt under det kommande året så är det mycket som kommer ske, under vissa perioder mer snabbt och under vissa perioder så kommer det ske mer långsamt. Mycket som har med kommunikation att göra är väldigt aktuellt. Både i omvärlden men också inom oss själva kommer det  präglas mycket utav 2021. Att finna vår inre röst, att finna vår egna sanning och vart vi står i den kommer vara i centrum. Energierna har redan börjat och du har kanske redan börjat ifrågasätta och fundera och tänka i de banor du inte tänkt inom tidigare. Det är bara början, så spänn fast dig och njut av resan som kommer leda dig till en mer friare och sannare version av dig själv.

Värdsligt när man kikar på energierna så kommer ”frigörelse” vara ett starkt ord kopplat till 2021. Allt ifrågasättande, alla tankar, allt som man vill ska ske måste få plats någonstans och därmed kommer året 2021 präglas mycket av att man vill slå sig fri. Det handlar mycket om två grupper, en med kontroll och styrning som kommer vara ledande och den andra en att vilja slå sig fri.

Den andra delen av frigörelse handlar om människor runtomkring oss.

Under 2021 så blir det allt mer i fokus att se vad vill jag ha kvar, vilka vänner, vilka människor har jag runtomkring mig? Vilka av de ger mig glädje och kärlek? Vilka har tagit av det positiva? En inre granskning som kommer leda till att man öppnar upp nya dörrar till nya gemenskaper och stänger dörrarna till gamla gemenskaper.

Året kommer också präglas utav humanitära insatser. Inom oss alla kommer det väckas en känsla att vilja hjälpa andra, och detta kommer bidra till att fler och fler gemenskap startas och blir aktuella. Året kommer också präglas av olika konstellationer att kämpa för friheten.

Jag har också fått många frågor kring Corona? Hur kommer det se ut under 2021? Energimässigt kommer det bli mer lugnare bland människorna, men Corona kommer tyvärr även prägla stora delar av 2021. Detta kommer göra att vi kommer behöva tänka om, tänka i nya banor och lära oss av det förgångna. Även här kommer det mycket stridighet mellan olika tycken och tankar och påsåsätt så kommer en energi med mycket frustration och att slå sig fri vara en central gång under hela nästa år. Annorlunda är ordet som kommer till mig men även om jag får det ordet till mig så får jag också till mig att annorlunda behöver inte vara sämre.

Alla år för något med sig, vi kommer och har prövande tider framför oss. Men det är genom dessa prövningar som vi utvecklas inom det fysiska jaget men också det som ger möjlighet för oss att komma i kontakt med vårt inre jag och själslig kärlek. Alla större händelser har utvecklat oss, de har satt en prägel på oss och gett oss nya perspektiv och lärt oss. När dessa större händelser inträffar så är det för att få oss att vakna upp och få oss att komma ihåg vilka vi är. Den mänskliga faktorn och alla dess lockelser får oss ibland att tappa vägen och fotfästet och därmed måste universum skapa en plan för oss för att vi ska komma tillbaka på banan igen.

Jag ser på det nya året med en positiv optimist, jag ser det som ett år som kommer ge mig möjlighet att hitta mig själv ännu mer. Att min inre röst blir starkare än förut och att mitt ljus ska börja brinna starkare. Jag öppnar armarna för det som universum har att erbjuda och jag tackar för allt den ger och lär mig.

Jag önskar dig detsamma på din resa genom 2021!

All ljus och kärlek/ Dijana Medium

Dela med vänner

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på google
Dela på pinterest
Dela på email
Dela på whatsapp

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?