Blogg

Dagens budskap fredag 1/1-2021

Set of candles

Dagens budskap fredag 1/1-2021

Nytt år, nya möjligheter. Idag är det den första dagen på detta år. Den första sidan i din bok som du ska börja skriva idag. Så frågan är vad ska din bok handla om detta år? Vilken känsla ska den ge dig när du läser den i slutet på detta år? Inget är omöjligt utan det är du och dina tankar som sätter hinder framför dig. Dagens budskap idag handlar om att börja försöka leva dagen utefter känslan du vill känna under detta år. Många unnar sig saker under nyårsafton, själv är jag den typen som unnar mig både under nyårsafton men speciellt under nyårsdagen. Den nya dagen på året är den som sätter prägel på vad som kommer vara viktigt under 2021. Så jag unnar mig att vara med de jag håller kärt, jag unnar mig till att finna en tid för inre reflektion och jag unnar mig tid till att vara ute och ta en promenad i skogen. Jag unnar mig att äta något som jag tycker om och jag unnar mig att läsa en bra bok. Helst avslutar jag dagen med en healing och en bön för moder jord och oss alla. För det är precis det jag vill att året ska lämna för känsla, gemenskap, glädje, inre ro, själslig tillfredsställande och fysisk tillfredsställande. Så vilken känsla ska din bok lämna efter sig?

Önskar dig en underbar nyårsdag!

Dela med vänner

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på google
Dela på pinterest
Dela på email
Dela på whatsapp

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?