Blogg

Astrologi vecka 53

Golden zodiac astrological clock, sunlight and shadow

Astrologi vecka 53

God morgon alla underbara! Hoppas att ni  haft en stillsam och fin jul. Själv har det varit ett antal stressiga dagar och ett par annorlunda dagar, istället för att ha allt som man brukar så har man fått tänka och planera om. Nu sitter jag här med en kaffekopp och planerar på att börja städa bort julen och det gamla året. Varje år brukar jag så fort julhelgen är över städa bort allt så fort som möjligt. Dels på grund av fullmånen som alltid infaller under de sista dagarna i december och dels för att jag vill välkomna det nya året. Så storstädning i det inre och det yttre är det som kommer prägla mina närmaste dagarna. Jag rensar, kollar över, vad vill jag ha med mig under det nya året? Vad behöver jag inte mer? Vad ska vara annorlunda och vad ska vara detsamma?

När det kommer till veckans energier så ser de ut att vara med stillsamma och lugna denna veckan. Vi kommer under slutet av veckan känna en mer inre ro, även om världen runtomkring kan vara i oordning så kommer vi ändå känna att vi mår bra i det vi har.

Under morgondagen så kan vi bli påverkade känslomässigt då månen går in i kräftans energier. De inre moderliga känslorna väcks till liv och alla intryck kan kännas stora. Det är även i detta tecken som den sista fullmånen sker för detta år. Denna fullmåne sker under tidig onsdag och handlar om vårt hem, vår familj, våra traditioner, våra relationer, vår trygghet. I denna fullmåne är det dags att släppa det som inte ger dig trygghet, det som tar mer än vad det ger och det som inte gör dig stabil. Du kommer under de kommande dagarna få återkommande tankar eller känslor, observera dessa innan fullmånen och känn in, vad är det du behöver släppa inför det nya?  Se till under onsdagen att skapa en lugn stund för dig själv, skriv antingen ner på en lapp vad du vill släppa och bränn lappen, eller så mediterar du och ber universum hjälpa dig att släppa det du skrivit upp.

Torsdagen bjuder sedan på lejonets energier, eld, kärlek, passion. Allt i ett! En inre drivkraft föds till och du vill så mycket. Fantastiska energier att starta ett nytt år med. Dessa energier kommer hålla i sig under resten av veckan. Använd energierna till att börja det nya året på topp, med en inre passion, med hopp och en vilja som tar dig hela vägen dit du önskar!

Jag önskar dig en fantastisk fortsättning och all ljus och kärlek på din väg ❤️

Under den 1 januari 2021 så kommer jag att hålla i en detoxhealing. Denna healing kommer handla om att släppa allt det som ska släppas inför det nya året. Vill  du vara mer sker anmälan här under https://www.facebook.com/323609398205143/posts/820497411849670/?d=n

Dela med vänner

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på google
Dela på pinterest
Dela på email
Dela på whatsapp

1 reaktion på ”Astrologi vecka 53”

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?