Blogg

Astrologi vecka 52

Golden zodiac astrological clock, sunlight and shadow

Astrologi vecka 52

God morgon fina du! Fjärde advent idag, hoppas du har en fin fjärde advent och att du trots omständigheterna kan njuta med dina nära och kära.

Veckans energier som kommer vara extra starka inträffar under morgondagen. Vad händer då tänker du kanske? Imorgon så möts planeten Jupiter och Saturnus i en konjunktion. Detta möte kommer växla energierna kraftigt och Vattumannens tidsålder ger sig verkligen till känna från morgondagen. Alla de energierna vi alla känt den sista tiden, att något är påväg att hända, att energierna är upp och ner. Imorgon får den äntligen sitt slutmål. Vi går in i det nya och kan lämna det gamla bakom oss. Ett nytt skifte föds fram och mer om det skriver jag framåt 2021! Om du vill vara med på den sista healingen jag sänder för detta året så är det under morgondagen och du finner länken genom att klicka på: Detoxhealing

Imorgon går också solen vidare in i stenbocken! Grattis alla stenbockar och grattis till mig själv också 😊. Detta kommer ge oss en lugn energi en månad framåt, där vi går in i oss själva mer, där fokus och mål och ett inre driv kommer prägla tiden framåt.

Månen går också in i väduren under morgondagen och detta ger oss eldiga energier som driver oss framåt i veckan.

Under Tordagen då julen infaller så går månen vidare mot oxens tecken. Detta ger oss lugna jordade energier under dagen. Vi kommer uppskatta traditionerna extra mycket under denna dag och saknaden efter det som inte är möjligt kommer infinna sig under denna dag. Se glädjen och kärleken som ändå kommer uppstå under denna dag. God jul till dig!

Efter ett par stillsamma dagar så avslutar vi veckan med att månen går in i tvillingarnas tecken under söndagen. Detta ger oss en social energi, plötsligt vill vi uttrycka oss och skapa nya bekantskaper. Många av er möter på antingen fysiskt eller online någon ny människa att dela tankar och funderingar med. En underbar tid för att utbyta tankar och idéer ligger i luften.

Under veckan som kommer kan också en del frustration uppstå som gör så att fokusen inte är på topp. Kom ihåg att ta ett antal andetag och att fokusera på det som är viktigt. Nyheter kommer också under veckan som kan få dig att tänka om eller behöva ändra planer. Fastna inte i ”omöjligt ” tänket utan försök istället finna lösningar.

Jag önskar dig en underbar jul och vecka!
All ljus och kärlek till dig❤️

 

 

Dela med vänner

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på google
Dela på pinterest
Dela på email
Dela på whatsapp

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?