Blogg

Astrologi vecka 51

Golden zodiac astrological clock, sunlight and shadow

Astrologi vecka 51

Hej alla fina! En ny vecka väntar på oss och vi börjar måndagen med en nymåne i skyttens tecken, det är också en solförmörkelse under morgondagen. Dessa energier kommer skapa en inre förändring inom oss. Har du väntat på att ta nästa steg? Då lär det ske denna vecka! Under morgondagen är det extra gynnsamt att meditera, önska in saker och ting från universum.

Under tisdagen har vi sedan stenbockens energier. Ett inte lugn och stabilitet börjar infinna sig inom dig. Du andas in och ut och börjar känna en inre fokus.

Under torsdagen så går månen in i Vattumannens energier och inte nog med det. Saturnus planeten som varit i stenbocken under de senaste åren går nu vidare in i Vattumannens tecken. Saturnus, vår karmaplanet, som har stått för struktur, kontroller, att se våra läxor, nu går den alltså vidare och ni som är födda i Vattumannens tecken ska ha detta extra i åtanke då era kommande år kommer ge en del karmatiska läxor. Ta inga beslut förhastat, och tänk till före du tar ett steg framåt. Däremot kommer ni ha Jupiter i ert tecken också och detta kommer ge en hel del tur under det år den är i ert stjärntecken. Så även om Saturnus är där så kommer ni ha turplaneten med er. Ni har en del händelserika år framför er.Vattumannen står mycket för det humanitära, frihet men även för teknologin och dess utveckling. Så vad kan detta betyda för oss alla? Med tanke på vilken planet som kliver in i Vattumannen så kommer vi nog de kommande åren se mycket utav att människor kämpar för de humanitära, för sin frihet men även att det teknologiska kommer ta fart och vi människor kommer börja tänka i nya banor.

Under lördagen går sedan månen vidare in i fiskarnas tecken och under de kommande dagarna så kommer vi känna att vår fantasi skenar iväg och känna oss härligt upplyfta med fiskarnas energier. Under denna dag går också Jupiter in i Vattumannens tecken. Vattumannens epok kommer kännas extra stark under den 21/12 då dessa planeter bildar en konjunktion. Detta kommer ge oss en lättnad, nu äntligen börjar luften strömma mer fritt och värdsligt lär vi nog märka av hur det som varit så markant och styrt oss börjar lugna sig. Vi börjar söka vår andlighet inom oss och det är en läkande tid som börjar processas inom oss alla! Många planethändelsen sker under denna vecka! Känn hur luften börjar strömma och hur du för var dag som går börjar få lättare att andas in det nya och andas ut det gamla.

Önskar dig en underbar vecka!

Dela med vänner

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på google
Dela på pinterest
Dela på email
Dela på whatsapp

1 reaktion på ”Astrologi vecka 51”

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?