Blogg

Astrologi vecka 50

Golden zodiac astrological clock, sunlight and shadow

Astrologi vecka 50

God morgon alla fina! Hoppas att ni har det bra. Själv har det varit en rörig start på december och detta är ett annorlunda år för oss alla. När våra nära och kära blir drabbade av det som finns runtomkring oss så blir det verkligt när känslorna man känt under hela åren från andra blir ens egna. Det viktiga i det som är jobbigt är att fokusera på ljuset, be om hjälp och kämpa. Detta år har kommit för att vi ska bli starkare i vårt ljus, för att vi ska finna alla delar av vår innersta själs potential inom oss. Men också för att vi ska vakna, vakna från den bubblan vi varit i. Se det som betyder och lära känna oss på djupet. Vad har veckans energier att bjuda på?

Vi börjar dagen idag redan i jungfrus tecken. Dessa energier kan medföra en del stress, vi tänker för mycket och stressar över detaljer. Andas och låt sinnet stilla sig innan du tar nästa steg framåt.

Onsdagen bjuder på vågens energier. Balans är viktigt. Lika mycket där som här och vi ser över vad som behöver sorteras om och ändras på. Dessa dagar kommer du backa från sådant som har varit med utmanande och ändra riktning inom vissa områden. En återhämtande energi är på ingång även om balans och rättvisa är ledorden här.

Under fredagen så går vi vidare till skorpionens energier. Eld, passion, intensiva känslor är centralt under dessa dagar. Investera denna drivkraft och känslor i det du håller kärt. Håll dig borta från lockelser då man lätt hamnar i dåliga vanor då känslorna är som mest intensiva.

Under denna månad så är det otroligt mycket som sker inom oss. Vi ska bli klara med det vi vill avsluta innan år 2021. Sist hade vi en fullmåne med månförmörkelse i  tvillingarnas tecken, nu framöver sker en nymåne i skyttens tecken med solförmörkelse. Innan vi går vidare i en ny epok, Vattumannens epok så ska allt som inte ska vara kvar rensas ut och detta är en inre process som är märkbar hos oss alla. Under mitten på december väntar lugnare tid och känslor. Skriv ner allt du kommer på som du inte behöver i ditt liv, men skriv också upp allt du önskar in i ditt liv.

Jag önskar dig en riktig fin advent! Var rädd om dig själv och dina nära och kära!

Dela med vänner

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på google
Dela på pinterest
Dela på email
Dela på whatsapp

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?