Blogg

Astrologi vecka 48

Golden zodiac astrological clock, sunlight and shadow

Astrologi vecka 48

Astrologi vecka 48

Hej på dig fina du!

Tänk att det är första advent nästa helg? Tiden rusar som jag alltid brukar påpeka och jag påminns om det varje helg då jag sätter mig ner för att kolla över astrologin för veckan.

Energierna för denna vecka är mjuka, de ger oss en härlig återhämtning och tid för återhämtning. Vi alla behöver ladda energierna genom att ta hand om oss själva och det som är viktigt. Denna vecka blir vår andliga sida extra drivande. Du har kanske haft en paus i din utveckling men nu börjar saker och ting driva dig framåt. Du kanske funderar på någon kurs eller börjar ta tag i något du skjutit på. En fin energi som kommer fylla dig med positivitet.

Under tisdagen så har vi vädursenergi. Vi blir drivna framåt och jobbar hårt. Glöd och hetta ligger runtomkring dig just nu! Denna kommer du använda för att ta tag i saker och ting som du skjutit på. Se upp med din envishet under dessa dagar. Vissa konflikter är det kanske bättre att backa ifrån istället för att ge sig in i en diskussion.

Under torsdagen är det en extra gynnsam dag att meditera, sysselsätta dig med din andlighet och ditt inre. Använd energierna till att gå in i dig själv och få kontakt med ditt inre.

Inför helgen så börjar vi vår helg med oxens energier. Trygghet är viktigt för oss och vi vill helst att saker ska vara så som de alltid varit. Vi kanske upplever en del spända energier och känner att vi tippar på tå. Slappna av och njut och hetsa inte över hur saker kunde ha varit. Under helgen kan du känna dig frestad över att köpa materiella saker till dig hem och pyssla om och göra det fint. Dessa energier bidrar till en gemenskap och en inre tillfredsställelse.

Under nästa vecka får vi också en fullmåne i tvillingarnas tecken men det tar jag mer om under slutet på veckan! Denna vecka som passerar blir en härlig vecka där det kommer in en del positivitet i tillvaron, där är det viktigt att se det positiva och känna glädje över det.

Önskar dig en fantastisk vecka!!

I min webbshop så finns det en del erbjudanden denna vecka, varmt välkommen

https://dijanamedium.se/butik/

Dela med vänner

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på google
Dela på pinterest
Dela på email
Dela på whatsapp

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?