Blogg

Lördagens budskap 14/11-2020

Set of candles

Lördagens budskap 14/11-2020

God morgon fina du!
Hoppas att du har en härlig lördag! Dagens budskap idag handlar om balansen mellan givande och tagande. Änglarna vill påminna dig att se över din balans mellan att ge och ta emot. Detta då denna balans varit en rubbad ett tag och detta har lett till att du känt dig dränerad, obekväm eller nedstämd. Det är omöjligt att få en perfekt balans mellan givande och tagande varje dag men det är viktigt att försöka uppnå en hälsosam balans. Det gör du genom att se till att du ger något varje dag (såsom tid, kärlek, pengar, komplimang) och förvänta dig något tillbaka. Ta tacksamt emot det du blir erbjuden och tacka för det utan skuldkänslor. Om du känner att du är den som ger av dig själv för mycket i din relation så uppmanar änglarna dig att uttrycka dina behov och be om hjälp.

Önskar dig en fantastisk dag!

Vill du vara med på den fantastiska flamehealingen imorgon kväll så är anmälan här under https://www.facebook.com/323609398205143/posts/789776498255095/?d=n

 

Missa inte tarotkursens erbjudande i webbshoppen. Varmt välkomna!

Dela med vänner

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på google
Dela på pinterest
Dela på email
Dela på whatsapp

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?