Blogg

Astrologi vecka 47

Golden zodiac astrological clock, sunlight and shadow

Astrologi vecka 47

Astrologi vecka 47

Hej fina du! Tiden bara springer förbi och vi är redan på vecka 47. Inte många veckor kvar tills detta år är slut. Det är mycket som sker astrologiskt sätt, många av våra större planeter som varit i rörelse under året och påverkat oss på olika plan. Redan i början på detta år när jag såg att Pluto och Saturnus skulle mötas så skrev jag ett inlägg. Att detta år kommer vara ett år som går till historien och tyvärr så har detta år präglats av mycket rädsla, kamp för många, ledsamhet och mycket tankar kring hur vår framtid kommer se ut. Jag kommer under slutet på december sätta mig ner och kika över nästa år, för att se dem stora dragen vad som kommer att ske. Även om jag inte ens behöver lägga astrologin för att veta att vi kommer att ha en tuffare tid framför oss. Jag har därför valt att vara i nuet, fokusera på dagen idag och det positiva runtomkring mig. Det som sker i framtiden kommer ske oavsett om jag väljer att tänka och veta om det eller om jag väljer att fokusera på nuet. Ta en dag i taget och komma ihåg att ingen stjärna föds utan kaos. Men nu kommer vi till veckans energier och vad som sker uppe i det blå.

Under söndagen kommer vi avsluta veckan med en fantastisk nymåne i skorpionen. En extra kraftfull nymåne som du bör ta tillvara energin från. Det är dags att du börjar fokusera på vart du vill komma och hur du ska ta dig dit. Sätt upp mål! Jag kör under söndagen flamehealingen då den är extra gynnsam att köra just vid en sådan kraftfull nymåne. Denna nymåne kommer öppna upp dörrar. Ge mer energi och ge oss en möjlighet att vara närvarande. Under samma dag så går ni också vidare in i skyttens energier. Eld, vilja och passion är extra starka drivkrafter. Under senare delen av söndagen får du gjort saker du valt att skjuta på. En underbar energi som kan ge en del rastlöshet.

Fram till tisdagen har vi denna energi och under tisdagen går vi vidare in i stenbockens energi. Jord, organisation, struktur och ledarskap blir viktigt och under denna tidpunkt tar vi fram vår mest ambitiösa sida. Har du strul eller bekymmer när det kommer till arbetet, eller tryggheten i något avseende så är det perfekt tidpunkt att ta tag i det under tisdag till torsdag.

Vidare under torsdagen får vi inslag av Vattumannens energier. Vi väljer att gå in i oss själva och våra tankar. Djupa frågor kan komma på tal under denna period och vi trivs i vår ensamhet samtidigt som våra nära och kära är viktiga och vi bekräftar dem. Underbar tid att komma på nya lösningar på något man länge funderat över.

Under lördagen går också vår sol vidare in i skyttens tecken! Grattis alla skyttar! Detta innebär att energin den kommande månaden kommer att vara lättsam, flörtig och sökande. Under den kommande perioden kan du känna att du vill ha mer frihet, du blir mer äventyrsdriven och det är en fin energi som ligger till grund för en månad framåt. Sökande efter expansionen ligger inom alla områden! Så ta tillvara den energin.

En till planet som rör sig vidare på stjärnhimlen under lördagen är Venus. Den flyttar in i Skorpionens tecken. Vad innebär detta? Jo, Venus kärlekens planet inne i skorpionens tecken. Hetta, passion, djupa känslor, frestelser för det förbjudna. Det är mycket djupa känslor som lockas och triggas inom oss alla den kommande perioden. Använd de djupa känslorna till din fördel. Använd dem till passion och glädje och se upp så att du inte hamnar i frestelsernas vägar.

Mycket som sker i det stora blåa! Njut av det som är positivt och ta tillvara ljuset och kärleken!

Jag önskar dig en fantastisk vecka!

Dela med vänner

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på google
Dela på pinterest
Dela på email
Dela på whatsapp

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?