Blogg

Måndagens budskap 9/11-2020

Set of candles

Måndagens budskap 9/11-2020

God morgon fina du! Dags för måndag igen.. tiden går verkligen otroligt snabbt framåt. Änglarna brukar skratta åt mig när jag påpekar det. För dem så är tid något irrelevant och något de överhuvudtaget inte styra eller tänker på. Jag önskar att det var så i mitt fall också, att jag kunde stoppa bort klockan och tiden. Tyvärr hade det inte fungerat speciellt länge då hela vårt samhälle är uppbyggt på att följa tidpunkten, men visst hade det varit skönt?

Dagens budskap som änglarna vill förmedla till dig handlar om relationer. Relationen gentemot dig själv men också gentemot din själsfrände. Du ska vara medveten om att ärkeängeln Camael hjälper dig i relationen med din andliga själsfrände. Du ska komma ihåg att kärleken finns i dig och runt dig. Änglarna vill påminna dig om att genom att du uppehåller dig vid kärleksfulla tankar och utför kärleksfulla handlingar så drar du till dig och manifesterar kärleken i alla aspekter i ditt liv. Om du haft det tufft med det området den senaste tiden, be då ärkeängeln Camael att vägleda dina handlingar och tankar och föra in förälskelsen i ditt liv. Genom att du tillkallar denna ängel och ber om hjälp så kommer den hjälpa dig med dina kärleksrelationer men också med kärleken gentemot dig själv!

Önskar dig all ljus och kärlek! ❤️

Dela med vänner

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på google
Dela på pinterest
Dela på email
Dela på whatsapp

1 reaktion på ”Måndagens budskap 9/11-2020”

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?