Blogg

Söndagens budskap 8/11-2020

Set of candles

Söndagens budskap 8/11-2020

God morgon fina du! Hoppas att du har det bra och är du en fader som läser detta så önskar jag dig en fantastisk fars dag!

Dagens budskap handlar om två saker, den ena är gemenskap och den andra är glädje. Dessa två saker är viktiga för din själ just nu. Att få känna gemenskap och oavsett om det är via telefon, Skype, med ett husdjur eller en familjemedlem så kommer det stärka upp och fylla på dig med energi. Det andra som handlar om glädje, handlar om att du ska söka dig till sådant som ger dig glädje under dagen. Är det en bra bok? En lång dusch? En promenad ute i skogen? Eller är det en extra god måltid? Fokusera inte på det du inte har, utan ta tid att skapa det du kan! Sök dig till glädjen, därav kommer du kunna dela och ge glädje till din näste. Jag önskar dig en fantastisk söndag!

Vill du delta i kvällens healing 21.00-21.30 som hjälper dig att få tillbaka din energi, rensar blockader och hjälper dig att öppna upp dörrarna för det du behöver så sker anmälan under denna länk, vill du hellre anmäla dig via pm som tidigare så går det också bra. https://www.facebook.com/323609398205143/posts/785171792048899/?d=n

 

Dela med vänner

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på google
Dela på pinterest
Dela på email
Dela på whatsapp

3 reaktioner på ”Söndagens budskap 8/11-2020”

  1. Så synd att jag missade healingen
    Kom hem från sjukhuset igår eftermiddag efter en fallolycka
    Hoppas jag inte missar nästa healing då jag verkligen behöver läkas
    ?

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?