Blogg

Astrologi vecka 46

Golden zodiac astrological clock, sunlight and shadow

Astrologi vecka 46

Vi avslutar vår vecka i lejonets tecken, och dagen har bjudit på en inre kraft och eldelementet. Då det varit ett tilltagande av månen så kommer vi ändå känna att vi får en återhämtningspaus under natten. Kroppen laddar för energi så njut av vad kvällen har att erbjuda.

Under morgondagen går månen vidare in i jungfrus tecken. Denna energi kan stressa oss en aning och vi bör ta några djupa andetag innan vi låter vår hjärna gå på högvarv. Ta ett steg i taget och sortera, vad är viktigt och vad kan du lägga åt sidan?

Här går också planeten Merkurius vidare in i skorpionens tecken. Detta kommer hjälpa oss i vår kommunikativa förmåga, med kommunikationsplaneten i detta tecken så öppnar vi upp oss, vi vågar prata på djupet. Ett perfekt tillfälle denna månad att sätta ord på sina känslor och tankar.

Onsdagen bjuder på vågens energier. Rättvisa, balans och harmoni är viktigt. Du kommer under dessa dagar också känna att medmänskligheten är stark, personer vill gärna sträcka ut en hjälpande hand men även du vill åstadkomma harmonin.

Helgen avslutas sedan i skorpionens tecken, här infaller också en oerhört kraftig nymåne under söndagen. Det är dags att sätta igång nya projekt, passion och ett sökande är väldigt aktuellt under denna period. Lyssna noga på vad ditt inre har att förmedla dig och börja bygga dina drömmar.

Denna vecka är en väldigt fin vecka att sätta sina planer i verket. Kärleken och passionen är extra stark i relationer och man ger varandra det lilla extra. Njut av de energierna som är positiva, fokusera på det och låt inte det mindre bra få styra dina känslor och tankar. Under denna vecka kommer en del nyheter kring restriktioner att synas till på olika håll. Låt inte din rädsla eller ledsamhet prägla det du hör. Håll kärleken och den positiva känslan vid liv!

Önskar dig en underbar vecka!

Dela med vänner

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på google
Dela på pinterest
Dela på email
Dela på whatsapp

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?