Blogg

Lördagens budskap 7/11-2020

Set of candles

Lördagens budskap 7/11-2020

God morgon fina du!

Dagens budskap handlar om kommunikation! Många av er sitter och håller inne sådant ni behöver få sagt. Känslor, tankar som sätter igång en inre process där det känns jobbigt inombords. Detta i sin tur skapar en inre frustration och irritation gentemot andra men också en känsla av otillräcklighet. Den högsta källan vill därför förmedla till dig idag att det är viktigt att få fram det som du har inombords. Har du något ouppklarat med någon eller något? Ta och skriv ner det, eller säg det till den personen. Kan du inte förmedla det till den personen för den tillhör ditt förflutna? Säg det högt i luften som att du pratar med den personen. Be änglarna sedan att hjälpa dig att släppa de känslorna som finns kvar gentemot den personen eller situationen. Upprepa denna process tills du känner att du inte har några lägre känslor när du säger det du vill få sagt. Påsåsätt så kommer ditt välmående öka inombords och du kommer kunna gå vidare med ditt liv på det sättet du önskar!

Jag önskar dig en underbar helg!

(Imorgon är det Detox-healing, vill du vara med så sker anmälan via länken som finns i mitt Facebook flöde)

Attachment.png

Dela med vänner

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på google
Dela på pinterest
Dela på email
Dela på whatsapp

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?