Blogg

Fredagens budskap 6/11-2020

Set of candles

Fredagens budskap 6/11-2020

God morgon fina du! Veckan börjar närma sig sitt slut och för många väntar en helg med lite ledighet. Helgerna under november månad kommer vara lite annorlunda än de tidigare åren, det handlar om att tänka sig en gång extra om man verkligen behöver gå och handla. De fysiska möten är begränsade i många delar av vårt avlånga land och vi lever i en annorlunda tid. Det är viktigt att vi alla hjälps åt och försöker tänka på vår näste. Försök också under din vardag att lägga någon minut till att be för vår mänsklighet, för din familj, dig själv och vår omvärld. Det kostar ingenting men ger så mycket energimässigt då det är mycket mörker på grund av rädsla, ilska, skam och skuld ute i luften just nu. Ingen kan göra allt men vi alla kan göra mycket tillsammans. Vi är trots allt ljusvarelser i grunden och är här för att sprida ljus även vissa hamnar på vilsna vägar. Påtal om vilsna vägar så hoppas jag verkligen att alla som fått ett meddelande från fejkprofilen Dijana Medium inte gått på något. Jag har anmält profilen och den verkar vara borttagen men se upp, det är inte bara min profil som kapas. Just nu cirkulerar det massor av fejkprofiler, många andliga med företag är just de som är drabbade i dagsläget. Skriv aldrig in dina bankuppgifter i något av dessa meddelanden du får! Många av oss som har webbsidor har betalning via payson, Swish eller klarna. Är du osäker, skicka hellre ett meddelande till den personen och fråga än att acceptera något. Låter det för bra för att vara sant, så är det troligtvis bedrägeri. Var rädd om dig där ute!

Dagens budskap handlar om att du ska komma ihåg att andas! Du håller omedvetet in din andning när du stressar, blir uppe i varv eller då dina tankar kommer igång. Skriv en lapp till dig själv med order Andas! För att syresätta din kropp, din själ och själva ditt liv är detta är grundsten för att du ska må bra och slappna av. När du avsätter 5 minuter till att andas och släppa dina känslor så ökar du i frekvens. När du gör det så blir dina energier lättare runtomkring dig och du får nya idéer och tankar som tidigare varit blockerade. Känner du att det inte räcker med djupa andetag för att få upp din energi, tillkalla då ärkeängeln Rafael och be honom hjälpa dig att få upp dina energier. Han kommer gladeligen hjälpa dig men du måste fråga honom om hjälp på din väg, han finns där för oss alla! Glöm inte att be ljuset om hjälp då mörkret knackar på dörren!

Jag önskar dig en underbar dag!

Vill du vara med på healingen på söndag, som arbetar för ditt högsta bästa och för att hjälpa dig med de blockader som dina charkan besitter så anmäler du dig under följande länk https://www.facebook.com/100012687246927/posts/1063811590718406/

Dela med vänner

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på google
Dela på pinterest
Dela på email
Dela på whatsapp

1 reaktion på ”Fredagens budskap 6/11-2020”

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?