Blogg

Astrologi vecka 42

Golden zodiac astrological clock, sunlight and shadow

Astrologi vecka 42

Hej fina du! Veckans energier rent allmänt kommer kännas av på det sätt att vi kan känna oss stressade, vilja göra så mycket men energin är inte så som man önskar. Det finns en del spända energier i början på veckan som kan leda till missförstånd i kommunikation men också att det blir och uppstår en maktkamp mellan personer. Se till att vara tydlig vad du önskar och se över hur du förmedlar dina tankar och känslor! Detta för att undvika eventuella missförstånd som kan uppstå. Vi påbörjar helgen med en fantastisk nymåne i vågens tecken. Dags att ta fram mål och önska hjälp av universum. Har du haft obalanser i ditt liv, orättvisor eller känt dig missbedömt så är det perfekt tillfälle att ta och be om hjälp. Vågens energier bringar oss balans, harmoni och kärlek på vår väg. Välbehövligt för oss alla att få ta del av dessa lättsamma energier. In på lördagen så får vi en input av skorpion energier. Passion, drivkraft men också svartsjuka och starka känslor kan vara aktuella. Använd de positiva egenskaperna av dessa energier, använd  passionen och dina känslor för att göra något du längtat efter att göra. Se dock över dina känslor så att du inte agerar på impuls och inte söker dig till tröst i destruktiva vanor på grund av känslorna som kan uppstå.

Jag önskar dig en fantastisk vecka!

 

Missa inte de fantastiska erbjudanden på kurser i webbshoppen

https://dijanamedium.se/butik/

Dela med vänner

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på google
Dela på pinterest
Dela på email
Dela på whatsapp

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?