Blogg

Torsdagens budskap 1/10-2020

Set of candles

Torsdagens budskap 1/10-2020

God morgon fina du! Dagen börjar med en ny månad. Helt passande med en fullmåne under kvällen idag. Fullmånen handlar om att släppa på det man inte längre behöver i ditt liv, och det vore nyttigt att regelbundet utvärdera hur långt du kommit. Så varför inte börja med att sätta upp nya mål i början på varje månad? Vad vill du fokusera på just nu? Vilka mål ska du nå under oktober månaden? Sätt upp ett långsiktigt mål och använd sedan månaderna till att klara av delmålen. Änglarna är med dig hela tiden men du måste veta vägen för att de ska hjälpa dig att finna den. Du måste veta vart du vill komma för att de ska se till att universum serverar möjligheterna för dig. Att pendla fram och tillbaka i beslut, att ta ett steg åt höger för att ta ett steg åt vänster kommer inte hjälpa dig att komma dit du önskar. Använd dagen till att fundera ut, vad ska du klara av just denna månad? Vad behöver du göra för att fixa det? Hur kan universum hjälpa dig med det? Använd sedan fullmånens fantastiska energier till att be om hjälp. Att meditera, att skapa en lugn stund inom dig och verkligen be om hjälp från hjärtat.

Önskar dig all ljus och kärlek 💓

 

Om du vill vara med på fullmåne healingen ikväll så sker anmälan här under https://www.facebook.com/323609398205143/posts/757468578152554/?extid=0&d=n

Dela med vänner

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på google
Dela på pinterest
Dela på email
Dela på whatsapp

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?