Blogg

Onsdagens budskap 30/9-2020

Set of candles

Onsdagens budskap 30/9-2020

God morgon fina du! Dimman har lagt sig här i södra Sverige och en morgonpromenad i den kyliga luften var välbehövlig. Så nu sitter jag här med min kaffekopp och kikar ut samtidigt som änglarna vill förmedla ett budskap till dig som läser detta. Dagens budskap handlar om att du ska utvärdera, hur långt har du kommit? Vilka mål har du satt upp för dig själv framöver? Motsvarar dina handlingar dina värderingar och din inre vetskap om vad som är rätt för dig?

Emellanåt är det viktigt att stanna upp och se över sitt liv. Vi måste våga göra det för att veta hur vi ska fortsätta framåt. Innan fullmånen imorgon så är det bra att avsätta en stund och fundera över dessa frågor. Gör saker som du anser är rätt och detta är enbart din uppfattning om hur man uppför sig och inte någons annans. Genom att du gör saker du anser är rätt så bryter du inte ned din självkänsla och ditt självförtroende. Du följer din egen moraliska kompass, ingen annans. Det är din väg och ditt liv framåt. Var rädd om dig och din unika jag!

Dela med vänner

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på google
Dela på pinterest
Dela på email
Dela på whatsapp

1 reaktion på ”Onsdagens budskap 30/9-2020”

  1. Tack, jag är verkligen på väg i mitt liv på alla fronter mot de mål jag satt och många är uppnådda. Vilket jag är tacksam för. Tack för att du påminner mig om att reflektera om detta och inte bara rusa vidare. 🙏🏼

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?