Blogg

Tisdagen budskap 29/9-2020

Set of candles

Tisdagen budskap 29/9-2020

God morgon fina du!

Änglarna tjatar om ordet vila, vila och vila. Energierna runtomkring oss får oss att rikta känslorna åt alla håll och kanter. Du känner troligtvis ena stunden gamla minnen ploppa upp. Gamla känslor och drömmarna börjar bli intensiva. Allt det ska bearbetas, rensas och detta tar energi av din kropp. Det gör dig mer trött än vanligt och istället för att lyssna på din kropp så gör du tvärtemot emellantid. Du tar mer kaffe för att pigga upp dig, någon sötsak eller någon annan substans för att hålla hjärnan igång. Men din kropp behöver att du vilar i soffan en hel dag då du inte arbetar. Den behöver energi och din kropp får energi genom vila, genom att du är ute i moder jord och promenerar, genom att du finner aktivitet där inte tankeprocessen tar upp all tid. Din kropp måste få möjlighet att vila för att orka med alla känslor som uppkommer inom den. Just nu sker det mycket energiökningar samtidigt som det sker mycket på stjärnhimlen som påverkar vår kropp och själ. Skilj på dina egna rädslor och vad som egentligen är verklighet. Därför är det viktigare än tidigare att återhämta sig själv och ta en paus ifrån allt som tar mer energi än vad det ger.

Jag önskar dig en otrolig fin dag!

Om du vill vara med på fullmåne healingen på torsdagen finns anmälan här under :https://www.facebook.com/323609398205143/posts/757468578152554/?extid=STWRtdwb1yrP10dN&d=n

Dela med vänner

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på google
Dela på pinterest
Dela på email
Dela på whatsapp

1 reaktion på ”Tisdagen budskap 29/9-2020”

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?