Blogg

Måndagens budskap 28/9-2020

Set of candles

Måndagens budskap 28/9-2020

Godmorgon fina du! Måndag och ny vecka, härligt! Idag har vår måne gått in i fiskarnas tecken. Detta kan medföra en del energier i form av att din fantasi skenar iväg. Du kan hamna i ett dagdrömmande. Empatin och omtänksamheten är stark både hos dig och hos andra. Se till att inte glömma bort dina egna behov i allt. Det är en lättsam energi i luften under dagen som ger oss en positiv stämning. Njut av energin som du får under dagen och använd den till att få inspirationen och nya idéer framåt.

Önskar dig all ljus och kärlek!

Dela med vänner

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på google
Dela på pinterest
Dela på email
Dela på whatsapp

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?