Blogg

Astrologi vecka 40

Golden zodiac astrological clock, sunlight and shadow

Astrologi vecka 40

Hej på dig fina du!

Då väntar vecka 40 på oss. En speciell vecka i astrologins tecken. Vi går in i en ny månad i slutet på veckan. Två planeter som varit i retrograd ett tag börjar gå framåt. Det är fullmåne under torsdagen. Venus går vidare in i jungfrus tecken.

Vad innebär detta då?

Denna vecka så börjar planeten Pluto och Saturnus att gå framåt igen, efter ett tag i retrograd. Sist de började gå framåt var i början på detta år och det var också den större händelsen kring Corona drabbade oss. Nu börjar de gå med full fart fram. Saturnus som står för karmatiska läxor, den stränga fadern och Pluto som står för förändring, liv och död, att få fram dolda saker upp till ytan. Denna vecka kan det ske en del nyheter inom det värdsliga, ekonomin, förändringar i vardagen, nya upptäckter? Vi får se vad planeterna för med sig denna gång. Dessa planeter kommer vara i full rörelse fram tills de går vidare till nästa tecken. Så under de kommande månaderna kommer en hel del vänta på oss där vi kommer få lärdomar om hur vi ska planera framåt. Det kommer också ske en hel del förändringar inom det ekonomiska och värdsliga. Alla förändringar kan tyckas vara skrämmande men de uppkommer av en anledning. Vi ska utvecklas inifrån och ut. Vi ska börja de värde på det runtomkring oss och skapa oss perspektiv på vad som egentligen viktigt. Genom utmaning växer vi!

Under till torsdagen har vi fullmåne i Vädurens tecken. En kraftig fullmåne där vi får möjlighet att hela oss själva, rena oss själva. Denna fullmåne är väldigt kraftfull och hjälper oss att rena vårt inre. Sätt upp nya mål, vart vill du? Hur tar du dig dit? Använd månens energier till din egna kraft, din egna energi. Solen i vågen, fullmånen i väduren. Rättvisa, balans, harmoni är vågens ledord. Eld, drivkraft, passion, ledarskap är vädurens ledord. Starka energier är på gång och en extra kraftfull fullmåne! Dags att rannsaka sig själv, slänga ut det du inte behöver samtidigt som du healar dig själv, fyller dig själv med energi.

Den andra oktober går sedan vår kärleksplanet vidare in till jungfrus tecken.  Detta kommer påverka oss på det sättet att vi kommer bli omtänksamma, vårda kärleksrelationerna mer genom att ge dem tid och näring. Här är det inte mycket av det materiella som är av vikt, det är inte så mycket av utseende fixering som är viktigt. Vi kommer i kontakt med det jordliga, den vackra skönheten inifrån. Den vårdande kärleken börjar att blomma.

Jag önskar dig all ljus och kärlek denna vecka!

Dela med vänner

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på google
Dela på pinterest
Dela på email
Dela på whatsapp

1 reaktion på ”Astrologi vecka 40”

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?